Friday, October 17, 2008

Tak Update

Hey kawan-kawan sekalian,
Ramai orang mengadu blog ini tak diupdate... Kawan2 semua janji nak keep in touch masa final paper hari tu.. Ingat lagi tak paper Zorah itu.. U all cakap nak keep in touch la..Apalah...Oleh itu, saya buat blog ini untuk mengeratkan hubungan kita. Tapi sekarang makin hari makin sejuk.. Haram ada member2 kelas bagi news dengan aku kecuali Hisyam dan Wenna.. Apa cita ni kawan2.. Jangan janji tapi tak buat...
ok? sekali lagi aku bagi email for kawan2 kirim gambar, berita or etc..

bbamarketing2008@gmail.com

Nampak? Dulu saya letak kecil.. Sekarang saya letak yang paling besar agar yang rabun pun nampak..

Lau Wee Ming

No comments: